Livrare si plata

POLITICA DE LIVRARE este parte integrala din Termeni si conditiile magazinului online www.deskON.ro.

Comenzile sunt livrate de la partenerii nostrii şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 12:00 sunt expediate in aceeasi zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 12:00 ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Produsele sunt livrate prin curier. Pentru toate comenzile, costul transportulului pe teritoriul României este de 21 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.) 

OPTIUNI DE PLATA ACCEPTATE 

Plata ramburs (la curier) la livrarea coletului

Plata prin ordin de plata

Plata prin card – MobilPay 

In cazul în care nu putem expedia coletul, motivate de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, Ecom Digital SRL va informa clientul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate in avans de catre client pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 5 zile lucratoare.

In cazul in care Ecom Digital SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, poate refuza onorarea comenzii, fara ca acest lucru sa se considere o abatere a contractului, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Produsele comercializate de Ecom Digital SRL pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de client la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, clientul va primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.