Arhivă blog
RSS

Blog

Top 5 cele mai bune imprimante pe care le poți alege pentru acasă
Top 5 cele mai bune imprimante pe care le poți alege pentru acasă

Lumea modernă în care trăim ne-a făcut să fim înconjurați mereu de tehnologie, iar o imprimantă nu ar trebui să lipsească din locuințele noastre, datorită utilității ei și datorită faptului că ușurează cu mult viețile oamenilor. Nimănui nu îi face plăcere să stea minute bune la coadă pentru a obține o copie a unui act sau pentru a imprima un document. Imprimantele multifuncționale ne scutesc de mersul la centrele de printare și copiere, iar în timp ne ajută să economisim sume importante de bani. De asemenea, nu este mai bine să rezolvăm o treabă din confortul casei noastre?


Când alegem o imprimantă este important să luam în considerare toate funcțiile disponibile, dar și dimensiunea acesteia. Imprimantele laser sunt mai voluminoase și sunt recomandate pentru birouri datorită vitezei mari de imprimare.


Pentru a printa sau copia acasă, recomandate sunt imprimantele cu jet de cerneală. Acestea au costuri reduse și rezultatele obținute sunt de o calitate bună.
Am pregătit o listă cu cele mai potrivite modele de imprimante pentru a fi folosite acasă.

 


HP Deskjet 5075


Acesta este un model multifuncțional și utilizează cartușe de cerneală inkjet ce necesită să fie schimbate periodic. O funcție specială a acestei imprimante este modul silențios care este perfect pentru a reduce zgomotul din timpul procesului de printare. Acest model poate printa, copia sau scana, iar dacă doriți să imprimați un document mai voluminos, imprimanta își adaptează viteza de printarea pentru a îndeplini sarcina în cel mai scurt timp posibil.


De asemenea, HP Deskjet 5075 este ideală pentru a imprima imagini sau poze la o calitate înaltă și are un preț foarte accesibil pentru toate funcțiile pe care le prezintă.


Dacă vă doriți o imprimantă multifuncțională care să îndeplinească toate aceste funcții, dar la un preț cât se poate de mic, modelul HP Deskjet 2630 este varianta pe care o căutați.

 


Inkjet CISS Canon PIXMA G3411 


Această imprimantă poate imprima atât alb-negru, cât și color, fiind foarte ușor de folosit datorită funcției wireless. Aceasta are cartușe reîncărcabile ce se înlocuiesc foarte ușor și rapid. Poate copia, printa sau scana. iar viteza de funcționare este impresionantă și productivă.


Sistemul de cerneluri FINE face ca fiecare document să fie printat la o calitate excepțională. Cu ajutorul acestui sistem, imprimanta poate face față cu ușurință unui volum mare de foi. 

 


Canon PIXMA TS6150 


Dacă vă doriți o imprimantă care să printeze poze în mod special, Canon PIXMA TS6150 este alegerea perfectă, întrucât dispune de o paletă vastă de culori și poate reproduce imaginile clare, la o calitate impresionantă.


Este o imprimantă accesibilă și multifuncțională. Acest model vine cu 5 cartușe individuale de cerneală și are o viteză mare de printare, aproximativ 15 pagini alb-negru pe minut și 10 pagini pe minut pentru imprimarea color. Are un ecran tactil de 7,5 cm ce facilitează navigarea prin meniu și dispune de conectivitate inteligentă wireless și la cloud. Astfel, puteți printa rapid și ușor de pe orice dispozitiv.


Canon PIXMA TS6150 este alegerea ideală pentru a printa fotografii calitative și viu colorate, care să vă amintească de toate momentele minunate.

 


EPSON L3250


EPSON L3250 este o imprimantă multifuncțională ce poate scana, copia și imprima atât prin cablu, cât și wireless.


Cel mai avantajos aspect al acestui model este costul redus de imprimare. EPSON L3250 poate printa până la 2000 de pagini pe lună datorită rezervoarelor de cerneală cu o capacitate foarte mare și econimisește până la 90% din costurile de imprimare. Cerneala refill se înlocuiește foarte ușor, iar pe DeskON găsiți o gamă variată din care să alegeți ce aveți nevoie.

 


Inkjet color HP ENVY 6020 All-in-One


O altă imprimantă la un cost foarte avantajos care își face treaba foarte bine când vine vorba de printat, copiat și scanat. Cu ajutorul aplicației HP Smart puteți imprima cu ușurință documente de pe dispozitivele mobile.


Viteza de imprimare este de aproximativ 7 pagini color pe minut și 10 pagini alb-negru pe minut, iar volumul lunar ajunge până la 1000 de pagini.


Inkjet color HP ENVY 6020 All-in-One nu necesită conectare prin cablu, fiind foarte ușor de folosit de întreaga familie.


O imprimantă este un mic ajutor pe care îl puteți avea la îndemână în casă atunci când aveți nevoie să imprimați documente sau să scanați acte. Dacă folosiți des imprimata pentru o scoate proiecte, prezentări sau diverse alte documente vă recomandăm unul dintre modelele menționate anterior pentru a scapă de stresul de a caută un serviciu de xerox și, de asemenea, pentru a economisi bani. 


Pe DeskON găsit cartușele necesare acestora pentru a vă putea bucura de confortul de a imprima ușor și rapid de acasă. 

Diferența dintre cartușele toner și cele de cerneală. Pe care îl alegem?
Diferența dintre cartușele toner și cele de cerneală. Pe care îl alegem?
Când vine vorba de imprimare, una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua este alegerea tipului potrivit de cartuș. Deși există mai multe opțiuni disponibile, cele mai comune tipuri sunt cartușele de cerneală și cartușele toner. Dar care este diferența dintre acestea și pe care ar trebui să alegi? Am pregătit un scurt articol informativ pentru a vă putea fi de folos în această chestiune.
Cum ne dăm seama că trebuie să schimbăm cartușul imprimantei și cum facem acest lucru
Cum ne dăm seama că trebuie să schimbăm cartușul imprimantei și cum facem acest lucru
Înlocuirea și găsirea cartușului potrivit este o treabă relativ simplă ce se realizează foarte rapid și ușor de către oricine. Pentru a evita momentele în care rămâneți fără tuș, vă recomandăm să aveți tot timpul rezerve de cartușe
Care sunt diferențele dintre imprimantele cu laser și cele cu jet de cerneală inkjet?
Care sunt diferențele dintre imprimantele cu laser și cele cu jet de cerneală inkjet?
Toată lumea are nevoie din când în când să imprime un documente, iar pentru asta apelăm la imprimanta de acasă sau la un centru specializate de printare și copier. Există diferite tipuri de imprimante, însă două dintre acestea sunt cele mai utilizate la momentul actual.

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.