5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a cumpăra cartușe pentru imprimanta ta

5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a cumpăra cartușe pentru imprimanta ta

Dacă ești în căutare de cartușe toner sau cartușe de cerneală pentru imprimanta ta trebuie să ții cont de câteva lucruri pentru a lua cea mai bună decizie atunci când le achiziționați, în așa fel încât acestea să se adapteze nevoilor tale.

Am pregătit o listă cu 5 lucruri esențiale pe care ar trebui să le analizezi înainte de a cumpăra cartușe pentru imprimantă.

 

 

  1. Compatibilitatea

 

Înainte de a cumpăra un cartuş, asigură-te că acesta este compatibil cu modelul de imprimantă pe care îl deții. Fiecare imprimantă are propriul său set unic de cartușe, iar utilizarea unui cartuș greșit poate duce la o calitate slabă a imprimării sau chiar la deteriorarea imprimantei. De asemenea, unele imprimante nu vor funcționa deloc dacă nu sunt compatibile, iar de aceea acest aspect este unul foarte important atunci când trebuie să alegem ce să cumpărăm. Pe DeskON puteți găsi o varietate de cartușe toner sau cerneală, compatibile pentru o mulțime de modele de  imprimante de la producători de top cum ar fi HP, Canon, Epson, Brother și multe altele.

 

 

  1. Randamentul paginii

 

Randamentul paginii se referă la numărul de pagini pe care un cartuş le poate imprima înainte ca acesta să fie înlocuit. Numărul de pagini este un factor destul de important pe care trebuie să îl luăm în considerare, iar alegerea numărului potrivit trebuie ales în funcție de nevoile de imprimare ale fiecăruia. Dacă folosim imprimanta frecvent trebuie să alegem un număr de pagini mai ridicat, iar dacă nu facem acest lucru prea des, putem alege un volum mai mic. Un cartuş cu un randament al paginilor mai mare poate avea un cost mai ridicat, însă te poate ajuta să economisești bani pe termen lung prin reducerea numărului de cartușe noi.

 

 

  1. Calitatea imprimării

 

Calitatea cartuşului poate avea un impact mare asupra rezultatelor finale pe care le obținem. Căutați cartușe care sunt special concepute pentru a produce printuri de calitate înaltă, mai ales dacă aveți nevoie să imprimați fotografii sau alte elemente grafice. Pentru acest tip de printuri vă recomandăm cartușele de cerneală întrucât acestea au o capacitate mai mare de a reproduce o varietate mai extinsă de culori.

 

 

  1. Costul

 

Costul produsului este un factor important atunci când cumpărați cartușe de imprimantă, dar nu ar trebui să fie singurul factor după care să vă ghidați. În timp ce cartușele mai ieftine pot părea o afacere bună, acestea pot fi adesea de o calitate inferioară și necesită să fie înlocuite mai des, ceea ce poate ajunge la costuri mai ridicate pe termen lung.

 

 

  1. Impactul asupra mediului

 

Cartușele de imprimantă pot avea un impact semnificativ asupra mediului înconjurător, deoarece multe dintre acestea sunt fabricate din plastic și conțin substanțe chimice care pot fi dăunătoare dacă nu sunt eliminate corespunzător. Căutați cartușe care sunt concepute pentru a fi reciclate sau reumplute sau luați în considerare investiția într-o imprimantă care utilizează rezervoare de cerneală reîncărcabile în loc de cartușe. Pentru această obțiune puteți folosi cerneala refil care este mult mai avantajoasă atunci când vine vorba de impactul asupra mediului, dar și de costuri mai scăzute. De asemenea, puteți opta și pentru cartușele care sunt fabricate din materiale ecologice. Luând în considerare impactul cartușelor asupra mediului, puteţi face o alegere mai durabilă şi puteţi, totodată, să reduceți amprenta de carbon alegând cerneala reîncărcabilă sau cartușele din materiale eco-friendly.

 

 

Prin urmare, atunci când alegem un cartuș trebuie să avem în vedere câteva aspecte importante precum compatibilitatea, costul, randamentul paginilor, calitatea și chiar impactul pe care acestea îl au asupra mediului. Dacă suntem atenți la aceste câteva mici detalii vom face cea mai bună alegere, adaptată nevoilor noastre personale.

 

Pe DeskON puteți găsi o mulțime de variante de cartușe de cerneală, cartușe toner și cerneală refill, compatibile cu o mulțime de modele de imprimante, în diverse culori, cu capacitate de imprimare a unui număr de paginii de la 400 până la 100.000 pentru cartușele toner.

Lăsați un comentariu

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.